Német online - távoktatás SKYPE-on

Felkészülhet külföldi munkára, nyelvvizsgára, érettségire vagy egyszerűen tanulhatja a német nyelvet (kezdőként, újrakezdőként, haladóként ) - akár SKYPE-on is, saját otthonában.

 

 Vicces térképeken jelenítette meg Yanko Tsvetkov a legtöbb sztereotípiát az egyes országokról, népekről. Egyszerű, színes képeken láthatók, hogy mit gondolnak egymásról, illetve rólunk Európa egyes nemzetei. Vagy éppen azt, hogy a Vatikán vajon mit gondolhat Európáról.

 

1. Európa országai az amerikaiak szerint

Magyarország az ütközőállamok közé tartozik, Románia Drakula lakhelye, Oroszország komcsi terület, Ausztriáról pedig csak A muzsika hangja ugrik be

 

2. Európa országai az osztrákok szerint

 Az osztrákok szerint mi az elveszett lelkek között vagyunk, Görögországról a gyorskaja, a gyros ugrik be, Olaszországról pedig a rossz klasszikus zene ugrik be

 

3. Európa országai a franciák szerint

Magyarország: Sárközy földje. A németeket a legjobb barátaik, Szlovénia és Horvátország feltérképezhetetlen, a csehek nem européerek, a görögök hangos, szőrös emberek.

 

4. Európa országai a görögök szerint

Európa nagy részét munkafüggők lakják, mi hunok vagyunk, az osztrákok önzők, a lengyelekről a káposzta ugrik be, Angliáról George Michael, Törökország pedig igazából Kelet-Görögország...

 

5. Európa országai a németek szerint

Magyarok? Gulyás! Ausztria? Bécsi szelet! Olaszország? Pizza és múzeum! Anglia? Második világháborús kódfejtők! Franciaország? Eiffel Királyság! Németország? Nos, a nyugati része a perselymalac, a keleti pedig a proletariátus.

 

6. Európa országai az olaszok szerint

 

Magyarország=pornó sztárok (Ja, hogy Budapesten lakik Rocco Siffredi, és innen származik Staller Ilona...) A németek az órától függenek, Anglia=Wembley, a finnek mobiltelefon-készítők, Lengyelország az a pápai állam, Csehország sörállam.

 

7. Európa országai az oroszok szerint

A franciák szerintük a divat áldozatai, Németországban megkeresztelt nácik élnek, mi hunok vagyunk, Ausztria a sütik földje, a svédek a csoportos szex hívei, az írek részegek.

 

8. Európa országai a spanyolok szerint

A magyarok hunok, az osztrákok önzők, Németország Szörnyella de Merkel otthona, a lengyelek szőke katolikusok, Olaszország Rómától északra fekvő területén anyuci kicsi fiai laknak, attól délre az eredeti Katalónia húzódik, Görögország=rossz olívaolaj, Szlovákiáról meg lövésük sincsen.

 

9. Európa országai a brit szigetek lakói szerint

Magyarországról a leves jut az eszükbe, másokról a sör, a szex, a drog, a dögvész, a vacak popzene vagy a bevándorlók. Az Unió pedig az Ördögi Európai Szövetséggel egyenlő.

 

10. Európa országai a latin-ameriaiak szerint

Táncolók és nem táncolók. Magyarország=Atilla, a hun.

 

11. Európa a Vatikán szerint

A magyarok katolikus dzsipók, a németek jóképű szőke fiúk, a csehek istentelen pogányok, a szlovákok jó emberek, a svédeket szexmániások, Ausztria a Habsburgok temetője, Spanyolország a szent föld - jelenleg melegek inváziója alatt.

 

12. A mai Európa a régi Osztrák-Magyar Monarchia szerint

Monarchia=régi szép idők

 

13. Ilyen lesz Európa 2022-ben

Magyar birodalom, és a bennünket körülvevő igencsak keletre húzódott Európai Unió. Egyik szomszédunk Merkel Birodalma.Magyar birodalom, és a bennünket körülvevő igencsak keletre húzódott Európai Unió. Egyik szomszédunk Merkel Birodalma.

                                                    Forrás:

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 236
Heti: 12
Havi: 3 579
Össz.: 437 484
Oldal: Végül: Hogyan látják Európa országait, köztük Magyarországot a külföldiek?
Német online - távoktatás SKYPE-on - © 2008 - 2019 - nemet-tavoktatas.hupont.hu